Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Ibland händer det ♥

Idag är det fix inför kvällens kalas. Jag har fått ännu en fjortis i huset och idag ska fira hans födelsedag. Han har fått bestämma helt själv hur han vill ha sin dag. Det blir tårta och fotbolls VM. Det kan ju inte bli bättre!

Mellan allt håller jag på att ”reda mitt bo”. Ni vet förbereder allt inför lillans ankomst. Håller humöret uppe så länge det varar. För jag vet att när hon väl är här så kommer den oändliga tröttheten. Jag och Micke pratade om det häromdagen. ”Visst blir man pigg när man ammar!?” Men va? Det är ju inte första barnet haha. Nej Micke man blir astrött! ”Det vet du ”ju!? När man ammar så utsöndrar man ett hormon som gör att man blir avslappnad och trött. Det gick så långt att vi både googlade. Jag hade rätt! Sen är det ju såklart så olika för alla men jag tror många nyblivna mammor känner en viss trötthet. Kanske var det ett tappart försök att få mig att vara pigg sen?

Nu har lilla Emmy en ny åkpåse till hösten. Jag har åkpåsar sen Tuva-Li men jag är så förtjust i Elodies påsar så jag bestämde mig för att det fick bli en sådan nu. Har två  jätte coola Elodie åkpåsar sedan tvillingarna men de är lite mera ”pojkiga”, och nu har vi en ”tjejig” också. Ombyte förnöjer 🙂

åkpåse4

åkpåse3

Ni hittar åkpåsarna HÄR eller genom att gå in på www.brandsforkids.se

Imorse fick vi till en familjebild dessutom. Det händer INTE ofta att alla kommer med på en och samma bild kan jag säga. Roligt. Jag skulle faktiskt bara prova självutlösaren på kameran och passade på så lägligt när alla var samlade i soffan ♥

FamiljenIlmrud1

Morgontrötta och fina 🙂

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen