Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Igår träffade jag på kärleken igen ♥

Hej fina ni, hur har ni det? Ledsen för glesa uppdateringar. Det är ju även lite semester för mig såhär års. Skönt att bara koppla bort allt jobb för en liten stund, när man kan vill jag påpeka. Jag har mitt jobb med mig hela tiden. Jag hade tänkt att faktiskt stänga av mejlen under ett par veckor nu men jag kan konstatera att jag misslyckades totalt, haha!

Hade en lång pratstund med min fina vänMy, den dagen den tjejen ger ut sin självbiografi så kommer ni fatta. Superpower girl! Vi har på något sätt fast vi inte levt likadant gått igenom olika kriser och fått lära oss att bli vuxna och ta ansvar väldigt tidigt i livet. Det kanske är därför vi båda på något sätt är som två gamla damer, äldre än vad vi är. Ha. Ha. Men ändå ganska unga och snygga kan vi väl säga!? Med ödmjukhet och humor så kommer man långt.

Igår träffade jag på kärleken igen ♥

Jag fotograferade Sanna och Johnny som firade bröllopsdag. Hon ville överaska sin man med en kärleksfotografering, så efter deras middag nere i hamnen så mötte jag upp ett fnissigt par som kom och gick hand i hand. Jag fick ett sms en stund innan jag var på väg ner att de kanske tagit ett eller två glas för mycket av champagnen. Men det är klart man ska få göra det på sin bröllopsdag. Fotograferingen blev liiite fnissigare än vad jag är van vid annars, men vi hade sååå roligt!

sannajohnny2

sannajohnny9

sannajohnny14

sannajohnny8

sannajohnny18

sannajohnny10

sannajohnny11

sannajohnny1

sannajohnny4

sannajohnny12

sannajohnny3

sannajohnny13

sannajohnny15

Tänk vad härligt det är när det känns såhär rätt! När alla pusselbitar faller på plats, det är liksom magiskt. Och vad underbart det är när man verkligen ser ett par stråla av lycka precis som Sanna och Johnny.

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen