Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Jag är en travhäst!

Galet trött. Ruffs i håret, dåligt humör och har en riktig skitdag! Hej jag heter Madde och jag är blää. Ni förstår mitt humör. Helst skulle jag vilja krypa ner under täcket äta en god grekisk sallad och se en bra eller ett par bra filmer. Uppmuntarar mig med att prova mina nya crocs som jag fick igår. Kunde inte motså att beställa dom. Förlåt älskling men jag liksom älskar dom, precis som du gillar att ta en folköl på lördagvällen till maten. Så det jämnar väl ut sig?

image

Jag känner mig som en nalle med lurviga stora tassar, eller kanske som en häst med långa snygga ben som ståligt travar omkring. Gillar dom jätte jätte mycket.

image

image

Glöm inte bort att ni kan tävla om ett par precis likadana här hos mig på bloggen 🙂

image

Och så var väntan över. Äntligen har J fått sin lilla bebis. 04.47 inatt fick jag ett mms att en tös vida namn Ina är född. Skönt då kan man andas ut 🙂

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen