Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Jag skulle ALDRIG göra något sådant.

Till lilla mor på morsdag, en tårta med en massa smarriga jordgubbar. Det kan väl ändå vara det godaste som finns? Och alla fina teckningar med, det är något speciellt med dem. För de finaste presenterna är de som skapats från hjärtat. Oavsett om jag fått hundratals teckningar genom åren så är det ändå det som jag uppskattar mest. Jag har teckningar kvar från när Victor och Oliver var små. Ibland tar jag fram dom och beundrar alla små streck, de lite sneda huvudfotingarna i regnbågens alla färger. Alla barnens teckningar sparar jag med glädje.

Det blev ett enkelt firande i söndags, det var fotboll hela dagen lång. Men tårta blev det på kvällen. Jag och de små barnen överraskade mormor med en blomma som hon blev väldigt glad över.

Tack hörni för all kärlek ni ger mig. Det värmer så oerhört mycket. Läskigt att dela med sig och vara så öppen. Man är sårbar och skör när man upplevt något jobbigt, och rent mentalt så orkar jag inte med skräckhistorier och därför har jag väl dragit mig för att skriva om min situation. Men ni är helt otroliga, så snälla och gulliga. Nu känns det som en befrielse att ha delat med sig, det känns bra. Sen finns det alltid någon som kanske skriver något dumt, och även om det bara är en endaste person av flera hundra fina kommentarer så är det väl just den som påverkar en mest. Jag försöker inte läsa sådant, och jag är bra på att slå bort negativt. Men igår läste jag att någon skrivit att jag använde diabetes sprutor för att gå ner i vikt. Det är helt befängt! Jag skulle ALDRIG göra något sådant. Så oförskämt att ens skriva så om man läst min text som jag delat med mig utav. Att man ens kan påstå något sådant om en annan person utan att skämmas!

Jag vill bara att allt det här ska försvinna för alltid och sen vill jag glömma allt. Jag mår mycket bättre och hoppas det ska fortsätta så 🤎 Samtidigt finns det så mycket mera jag skulle vill skriva, men det kanske får komma efter hand. Nu ska jag inte tynga er mera med detta.

För ett tag sedan planterades alla dahlior ut efter att de härdats mot vind och temperaturskillnader. En del blev lite rangliga medans andra blev tjocka och fylliga. Jag har toppat några av dem, och tagit sticklingar. Men det är mest för att jag velat öka antal plantor att fylla ut trädgården med. I slutändan så är min erfarenhet att de buskar till sig och blir stora oavsett om man toppar dem.

Underbart tid vi har framför oss, ja de senaste veckorna har ju inte varit fy skam heller. Vilken vår vi fick, det blev ju nästan sommar över natt faktiskt! Hoppas vi får en varm och fin sommar som inte regnar bort. Förra året var ju bedrövlig, så många regniga dagar.

EmmyLou ville gärna hjälpa till i trädgården, flera av barnen tycker det är roligt. Någon av dem kanske håller i det intresset tills de blir äldre och skapar en alldeles egen trädgård. William är speciellt förtjust i kryddor så vi har ett litet köksland med olika slags kryddor som han använder till matlagning. Fint med hemodlade kryddor som är helt ekologiska och giftfria.

Min unge 🤎

Kram / Madeleine
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Äldsta
Senaste Populära
Inline Feedbacks
View all comments
Katarina
Katarina
15 days ago

♥️

Dela inlägget

Relaterade inlägg

Grattis Adam!

Det är svårt att sätta ord på den stolthet och glädje vi känner. Vår Adam, som vi har sett växa

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen