Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Jag vägrar vassen!

image

image

Idag har hela familjen varit i simhallen. Det gillades av alla stora som små. Med oss hade vi också våra bästa vänner och deras barn också. Jätte trevligt. Micke han har haft ont i huvudet till och från hela dagen. Han var och bastade med grabbarna igår och det blev nog både en och två öl för mycket. Jag bara skrattade åt honom när han kom hem. Jag är väldigt glad över att han hittar på lite då och då, man behöver det.

image

Jag passade på att väga mig i simhallen. Trots väldigt mycket fusk och väldigt lite träning så har jag inte gått upp i vikt tackgodegudjagtrorfaktisktdufinns. Nu känns det mycket bättre och mer inspirerande att fortsätta kämpa mot mitt mål. Jag vägrar att bada i vassen i år 🙂

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen