Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Kärlek!

Igår skrev jag ju att jag skulle på dejt. Min underbara kära vän Fnulan var i krokarna och då får man passa på att ha kramkalas såklart. De var på marknad alldeles i närheten av där vi bor. Jag tog med mig Oliver, Engla-Freja och Tuva-Li. Vi säger det jämt men vi måste försöka att träffas oftare.

image

Malin ”Fnulan” och jag ♥

På marknad är det ju fantastiskt bra att ha kontanter med sig. Vi var på jakt efter en bankomat, fick gå genom hela marknadsområdet med barnvagn vilket tog alldeles för lång tid för att sen inse att kön till bankomaten var alldeles för lång. Jaha. Kom på att vi skulle tjäna ganska många minuter på att gå in i en affär och plocka ut kontanter istället. Okej så gör vi! Förökte logga in på internetbanken från mobilen för att se hur mycket pengar jag hade på transaktionskontot. Nähe då funkade inte internet! Efter ett par försök gav jag upp och försökte ringa telefonbanken istället. Nähe då funkade inte det heller. Ingen täckning! Bara att gå och ställa sig i kön till bankomaten då.  ”Det går bra nu!!” Till slut fick vi ut kontanter. Oliver köpte sig ett nytt skal till sin iphone.

image 

Oliver och Engla-Freja i kön till bankomaten…

image
Engla-Freja tyckte det var tråkigt att vänta…

image
Charlie ♥

Engla-Freja ville gärna köpa en ballong, men vid varje marknadsstånd var det massor av folk. Tuva-Li hade sovit ett par timmar när vi gått genom marknaden så jag hade ingen lust att stanna och köa eftersom jag visste att lilla hjärtat antagligen skulle vara hungrig när hon vaknade. När vi äntligen såg slutet och vägen till parkeringen där bilen var så stod det en kille och sålde cocosbollar där, Kalorisnåla dessutom. Till Charlies stora förtjusinng så köpte jag hem några!

image

Mamma mumsar 🙂

Micke var tjurig när jag kom hem. Jag hade varit borta alldeles för länge. Jo han saknade mig så mycket att han var tvungen att trycka en cocosboll i ansiktet på mig. Det är kärlek det!

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen