Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Konstiga dagar…

Igår var en sån där konstig dag. Det började med att Victor försov sig, han flög upp ur sängen och började springa omkring helt galen i hela lägenheten. Ni vet när man är sådär yrvaket morgontjurig och ska lugna sitt hysteriska barn, näää det funkar inte! ”Men Victor du får faktiskt skylla dig själv lite! Du hävdar ju att du bestämmer själv när du går och lägger dig då ansvarar du också för att komma upp på morgonen” Men nej det var ju mitt fel och hela världen gick under. Det sista jag tänkte på när Victor for ut genom dörren var att han kommer köra omkull på hojen. Och mycket riktigt gjorde han det. Mobilen ringde och Victor berättade att han var på väg hem. Det kunde gått värre men det här räcker för att hjärtat ska hoppa upp i halsgropen på mig.

Sen skulle jag iväg på event och givetvis så var jag sen. Men det var väldigt trevligt, tänkte jag skulle visa lite bilder men det gör jag imorgon. Olycksfåglarnas otur fortsatte även idag tyvärr. Lille Adam tog en fajt på skoj med sin lillebror Colin som av misstag slog en sopkvast över näsan på Adam.

Det sprutade blod och Adam skrek. Colin blev både chockad och rädd han fattade nog inte att det kunde gå så illa. Micke fick slänga sig i bilen med Adam och besöka Akuten. Det blev två bedövningssprutor lite tejp och ett par stygn så var det fixat och Adam var så tapper men nu vill han faktiskt inte sy mera ”hela jag blir ihopsydd mamma”. Och visst är det väl konstigt att vissa verkar ha mera otur än andra, och ännu mera konstigt att det är samma personer som alltid har oturen med sig?
image
image

 Skulle ha varit på möten i Stockholm idag men sjukhusbesöken satte stopp för det. Har mellan allt också hunnit besöka vårdcentralen med Colin som har en kraftig örinflammation och William som har ont i halsen.  Imorgon ska jag försöka få en tid till Tuva-li som också varit krasslig alldeles för länge. Hon hostar och hostar men enligt sköterskan på vårdcentralen så går det någon sex veckors hosta just nu? Och det är väl den jag har också då.

Imorgon tar vi nya friskare tag och framför allt så hoppas jag på en lugnare dag!

Kram ♥

 

 

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen