Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Min sjuka fetisch!

Godförmiddag!

Trött sådan men häver i mig kaffe för att piggna till och överleva dagen. Har sovit som en kratta i natt och varje gång jag tittat på klockan så har jag fått ångest över att klockan snart ringer. Jobbigt att stress-somna liksom, blä. Med fyra timmars sömn så hoppas jag kunna vila i eftermiddag när Emmy sover men vi får väl se hur det går.

Idag har jag lovat att baka pizza med barnen eftersom våran lilla pizzafest blev förstörd av att jag blev sjuk. Återkommer med resultatet haha det kan ju bli hur som helst. Vi har köpt en helt ny pop bakery deg som vi inte har provat tidigare. Colin var bestämd med att det inte spelade någon roll vilket pizzakit vi använde bara han fick ha ananas på 🙂

Nu ska jag straxt hoppa in i duschen för att göra mig iordning för ett besök på banken. Jag ska se över mina pensionssparande och investeringssparande. En hel djungel det dära och jag måste erkänna att jag är kass på det, men vi ska reda ut begreppen. Numera har jag faktiskt blivit lite nyfiken på det här med aktier, tänkte jag skulle kunna få lite mera kött på benen ang det också.

 Passar på att tipsa om ett riktigt fynd jag gjorde häromdagen på Rusta. Hittade en industripall/pedestal för 99 kr vilket kap och såå snygg!

rusta1

rusta2

Jag hade tänkt att ha den i hallen, eller kanske i köket när det är färdigt. Skulle faktiskt vilja hitta någon liknande högre pall eller barstol som skulle kunna funka i köket sen. Vet ni vart jag kan hitta det så är jag tacksam för alla tips.

Så föll jag för fyra söta små färgglada skålar också som kommer funka bra till sommaren. Jag har verkligen någon sjuk skålfetisch tror jag – jag älskar skålar! Kan man ha för många?

rusta3

rusta4

Kram så länge!

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen