Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Musikfest!

Reklam för Almondy

Idag har vi spelat in en rolig kampanj för Almondy med fokus på årets musikfest 😀 Barnen tyckte det var superkul! Vi älskar både tårtor och musikfest 🪩

Det här är min favorit Lemon Mousse, mums! Barnen fick dekorera varsitt bidrag till musikfesten och sen fick alla hemma rösta vilken som blev deras favorit. Det blev oavgjort som tur var 😀

Jag hade en omröstning på min Instagram story och då vann Almondys Daime Cake.

Vi måste ju ändå ta en tyst minut för min discokavaj ✨En favorit som jag har sparat i garderoben i flera år. Sist jag använde den var 2013, lika snygg då som nu! Fick ett meddelande från en vännina som skrev ”Hallå 80-talet ringde och ville ha tillbaka sin outfit” men alltså erkänn visst är den cool! För er som undrar så är det en Ester Elenora kavaj, ni får googla de har superfina kläder. Såg faktiskt att de har en likadan kavaj fast i silver för 100kr, för 11 år sedan kostade den betydligt mycket mera. Vilket kap man kan göra just nu!

Delade ett klipp på Instagram som ni kan se här nedan 🤎 Vill ni få oändligt mycket tårtinspiration så kan ni klicka HÄR! Wow säger jag så himla fint och gott!

Kram / Madeleine
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Äldsta
Senaste Populära
Inline Feedbacks
View all comments
Emilia
Emilia
4 months ago

Jag är nyfiken på hur dina tankar går angående att dela så mycket kring dina barn. Du publicerar ju både bilder och information väldigt ofta. Stora barnen kan ju ge samtycke nu för tiden, men förut? Och de små? Skulle vara intressant att läsa om! Känner du någonsin att det kanske inte är en bra idé? Ta inte detta som kritik! Jag är genuint nyfiken.

Dela inlägget

Relaterade inlägg

Grattis Adam!

Det är svårt att sätta ord på den stolthet och glädje vi känner. Vår Adam, som vi har sett växa

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen