Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Nio månader tillbaka…

Satt och la över en massa bilder från mobilen till datorn. Helt galet vad bilder jag hade, närmare sådär tiotusen för att vara exakt. Hittade bilder från när Tuva-Li var nyfödd. Hjälp vad fort det går, det känns ju som det var igår jag låg där på bb med en liten nyfödd bebis.

Det här var första promenaden med vagnen. Jag hade sett framemot den här dagen kommer jag ihåg. Vi kom inte så lång. Jag fick jätte ont i magen och var tvungen att sätta mig ner. Men jag kom ut med vagnen ialla fall – lycka!

Jag hade ”fläcktyfus” sa svärfar och skrattade. Ja det är ju inte så ovanligt att man kan bli lite fläckig när man är gravid utan att det ska vara något allvarligt. Men jag vet att jag då led av det då. Nu så här efteråt så kan jag tycka att det var ganska gulligt. Och jag gillar fräknar, det är så fint!

Nu börjar tjejen bli stor, och det är hög tid att göra om liggvagnen till sittvagn. Vi ska premiärköra den imorgon tänkte jag. Och få nu inte för er att Tuva-Li legat i liggvagn tills nu för det har inte men just den här teutonia vagnen har jag inte gjort om ännu.

Men först ska morsan sova lite, för imorgon så blir det en runda på löpbandet och jag känner att det krävs en ordentlig sömn!

Sweet Dreams och allt det där… ♥

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Grattis Adam!

Det är svårt att sätta ord på den stolthet och glädje vi känner. Vår Adam, som vi har sett växa

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen