Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Noll tålamod, böcker och chockad!

Idag vet jag inte riktigt hur det står till. Vill inte dra ned er med mitt konstiga nedstämda humör, men usch vilken dag! Vab idag igen, ont i näsan (hahaha låter ju väldigt världsligt), tjock, osmidig och undrande. Jag fick ett konstigt samtal idag som chockerade mig, nej jag brukar inte bli chockad över så mycket längre men det här var…konstigt! Jag har blivit rådd till att inte ta upp det i sociala medier så jag får väl ursäkta mig att jag inte kan skriva om det, inte än i alla fall. Sedan samtalet i förmiddags så har jag inte kunnat sluta tänka på ”det”. Och jag kan säga att det är inte riktigt läge för mig att gå omkring och grunna på saker och ting just nu. Jag har deadline i helgen, slutprov ska skrivas, så ja dessa dagar måste jag ha till att bara  koncentrera mig på det. Det här kom helt fel, mer opassande vet i sjutton om det kunde kommit. Jag vet mer i mitten på nästa vecka, så det är väl bara att må dåligt i ett par dagar. Usch vad ledsen och sur jag blir!

Men men, jag får inte glömma bort min positiva syn på livet – allting ordnar sig! Och jag har världens bästa runtomkring mig (ni vet vilka ni är ♥), och sådana där bra vänner som orkar lyssna, stötta och göra en glad igen.

Lite uppåt blev jag, och la tankarna åt sidan för en stund och det var skönt. Mina böcker kom idag som jag beställde 🙂 Alltså jäklar vad snabbt det gick!!! Blev glatt överraskad och impad när jag fick smset att jag kunde hämta böckerna på Ica Charlottenborg.

Det blev en bok till, alltså sammanlagt tre böcker. Den tredje boken ska jag visa er nästa vecka inför trippen till Skövdetrakten, det har med det att göra 😉 Hehe! Roligt att det var några av er som läst dessa böcker och tyckt de var bra. Jag såg att ni hade andra intressanta tips också, jag kommer säkert fråga er igen när jag läst dessa böcker. Då får ni påminna mig.

Hade tänkt plugga teori inför provet när jag går och lägger mig i sängen, men jag kan nog inte fokusera på det ikväll så jag tror det får bli del 1 av Elna Ferrante, min fantastiska vännina 🙂

Tack för alla era herpestips också! Jag vet inte om det kan vara det jag har, men jag tror näs(t)an det. Hahaha vad rolig jag är. Min snälla rara mamma har varit shoppat åt mig idag, alltså jag kan inte gå utanför dörren såhär. Hoppas det har blivit något bättre tills imorgon. Det blev väteperoxid LHP, som många av er visste så kan man tydligen inte använda de här vanliga salvorna när man är preggo. Jag hade ingen aning om detta så det var bra att ni berättade.

Micke har grejat i mina lokaler, det går framåt och nu har disken börjat ta form. Listerna ska dit ordentligt, bänkskivan. Sedan ska det dit lampor och en skylt. Tror det kommer bli superbra! Nu har vi börjat bygga på en vägghylla också, fick en ide och eftersom jag inte har något tålamod när jag väl bestämt mig eller fått för mig något så måste det ske på en gång. Tur jag har sådana ”superkrafter” mellan varven, när jag får för mig saker och inte har något tålamod att vänta. Då händer direkt 🙂

Nu ska jag frossa i isbitar och sätta mig i soffan en stund innan Buster börjar gnälla över att det är dags att gå ut igen.

Tack för att ni vill kika in här :-* Ni är bäst!

Kram / Madeleine

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen