Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Nya favoriter för alla!

Äntligen har jag hittat den rätta vårjackan! Snart så kan jag stänga jackan också 😉 Alltså jag måste tipsa om den här nätbutiken (jag är så bekväm). Den överträffar alla mina behov på många sätt. Man får mycket för pengarna, kläderna är generösa på ett mycket bra sätt och dessutom snygga! Vad tycker ni? Det blev en Rut m.fl 🙂

IMG_2237

IMG_2223

IMG_2219

IMG_2220

IMG_2228

Blått och vitt är av någon anledning alltid snyggt på våren…

 Jag fastnade verkligen för klänningen jag beställde förra gången och hade gärna velat ha den andra färgkombinationen också men den var slut i lager. Hittade istället den här, också en långklänning. Och jag är supenöjd även denna gång! Och det bästa, den pssar även till oss som är gravida 🙂 Nu kommer inte jag ha någon stor mage i sommar men för er som kommer ha det så kan jag verkligen rekomendera dessa kläder. Tänkte att jag tar stl 38 så har jag ett litet mål att nå, men magen fick plats även nu! Tröjan över axlarna är glesstickad och kommer från samma ställe.

IMG_2200

IMG_2187

IMG_2211

IMG_2151

Likaså dessa kjolar, fantastiska! Känns underbart att kunna köpa ”vanliga” kläder som man sen också kommer kunna använda. Nu är magen inte så liten längre. Alla ni som inte tycker jag gått upp så mycket, tappa inte hakan när jag säger att det är totalt 25 härliga kilo 😀

HÄR hittar ni alla kläderna!

IMG_2147

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen