Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Om barn och hundar får bestämma…

Så blir det köttbullar.

Charlie har hjälpt mig att skala potatis och greja här i köket nu på förmiddagen. Han älskar verkligen att få vara med i köket när det ska lagas mat. Jag vet att många förderar att vara själva i köket när de lagar mat men för mig kvittar det faktiskt. Tycker barnen att det är roligt så får dom vara med. Dessutom så tror jag att det bara kan vara nyttigt att låta barnen få vara med från början. De ska ju trots allt bli självständiga en dag.

Charlie ger tummen upp 🙂 Jag är lite lat så det blev visst några biffar också.

Men det är inte bara barnen som flockas runt mig när det ska bli mat. Har en liten Divan som gärna tassar omkring i köket när det vankas köttbullar.

Hon kan verkligen se sådär ledsen och ängslig ut i hopp om att matte ska bjuda på något gott.

Och om inte det funkar så kan man ju alltid fjäska lite för de andra i flocken. Barnen brukar ju vara snälla… Devil vet att man inte ska gå in i köket när matte och husse grejar där. Han vet att man inte tigger.

 

”Här får du en puss Tuva-Li”

Nu är snart övriga familjen på ingång och det ska bli gott med lite käk. Tittar in lite senare! Och ni som har undrat lite om byxorna jag bloggade om igår så har jag kommenterat under inlägget 🙂

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen