Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Picknick i vardagsrummet.

Lilla ankan, som jag varit orolig för henne. Jag är ingen superfjantig hönsmamma men när man inte riktigt vet anledning till hundra procent så oroar det. Hon fick såklart vara hemma idag, återhämta sig och vila. Hon mår tackochlov bättre, är fortfarande svullen men inte lika mycket som igår.

Det känns ändå som om hon fått ett getingstick, på utseendet. Oliver var jätteallergisk som liten, vi fick ha anapen sprutor i hans väska, dvs adrenalin emot akuta allergiska reaktioner. Och allergier finns ju i släkten och bland syskonen. Ni kanske minns att jag var på akuten med Tuvis för några veckor sedan? Då svullnaden hela armen upp av ett litet myggbett. Tack alla ni som kommenterat och delat med er av era erfarenheter, ni är så gulliga.

Idag har vi bara myst, pussats och kramas. Emmy ville ha picknick på en filt på golvet i vardagsrummet ♥

höst15

Vad tycker ni om golvet? Visst blev det fint 😀 Jag visste att det skulle bli perfekt! Många som har frågat om det, det kostar 139kr/m2 typ 307kr paketet och ni hittar det på jem & fix. Det heter Boulder Ek och om ni klickar HÄR så kommer ni direkt till golvet! Och nej detta är inget sponsrat inlägg, vi betalad strax över 4000kr för golvet (lika bra att tillägga den informationen hahaha) Micke har slitit som ett djur. Ni ser kanske också upptäckt att det ser lite annorlunda ut? Ja precis, det är en annan soffa. Jag flyttar om lite i huset och har fått en släng av renoveringsadhd. Skönt att ta tag i det! Så ni får stå ut med att jag lägger ut lite sådana inlägg nu och då.

Tadaaa listerna har tillkommit också! Underbart 🙂 Vilken skillnad det blir, det känns som om vi har ett helt nytt vardagsrum.

höst16

höst17

Nu ska vi åka handla lite till kvällsmaten. Tittar in senare.

Kram / M

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen