Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Så mycket instagram!

image

image

image

image

Lite blekt med blogginlägg. Jag lär mig instagram. Här ser ni lite av det. Vill man följa mig där så hittar ni mig under MadeleineIlmrud 🙂 Vi tog söndagsvagnen och gick på promenad. Ja fint ska det va! Himlen öppnade sig och regnet kom, som tur va så höll det inte i så länge. Engla-Freja hade envist övertalat oss att få ta sin cykel. Lite gnäll blev det, men jag tyckte hon kämpade på bra med att trampa den långa vägen. När vi kom hem så tog jag med mig ligan till affären, lagom när vi kom hem igen så började det regna igen. Den här gången ordentligt. Jag lyfte ut Colin och Charlie ur bilen, varpå Colin fick panik. Han blev galet rädd för regnet. Jag kunde inte annat än att skratta åt honom. Lille gubben så otäckt det var. Vi skyndade oss in för att värma oss. Micke började laga mat, jag bidrog med att putsa potatisen. Det bjöds på ädelostsås och fläskfile. Så var den söndagen slut, snart i alla fall. Barnen sover nu. Jag och Micke ska röja upp lite och vika tvätt…

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen