Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Sen började de göra parodi på mig!

Hej från en trött mamma. Jag skulle kunna gå och lägga mig och sova för natten redan nu. Usch vilken natt jag har haft, somnade strax efter midnatt men vaknade av att mobilen ringde 02.30. Ni vet när man blir väckt mitt i natten, sådär så man vaknar med ett ryck och hjärtat rusar i 320.  Man blir ju vettskrämd!!! Victor ringde och väckte mig, sen kunde jag inte somna om förens 05.30 och klockan ringde igen 06.30. Det var ju kört att komma upp imorse, Micke lät mig sova tackochlov annars hade jag inte fixat den här dagen tror jag.

Många koppar kaffe och uppmuntrande barn har fått min dag att inte kännas så tung.

Adam och Engla-Freja har klätt ut sig och spelat teater. Låt mig få presentera Englas tvilling Freja (Adam) 🙂

leka11

leka10

Vad dom har skrattat dessa två charmtroll. Sen började de göra parodi på mig.

”Herreguud asså hur ser jag ut? Gul som en maskros, jag måste ha silverschampo JAG. MÅSTE. HA. SILVERSCHAMPO. ”

leka12

”Åh nu har jag exakt den blå tonen jag vill ha, majgadd asså vilka produkter”

Okej, är det nu jag ska ta fram skämskudde och tagga ner!? Vilka busungar, så härliga. Och jag måste säga att Adams produkter verkar vara superbra. Kanske ska kolla med honom då hur jag ska göra med mitt hår 😉

Nu ska jag ta mig i kragen och åka till affären, om jag inte somnar kikar jag in senare.

Kram /Madeleine

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen