Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Tacos och kusinmys! Och vad tycker ni, positivt eller negativt?

Granen är utbytt mot en ny grön skönhet. Den glittrar inte lika mycket men piggar upp tomheten efter jul. Det blev en stor växt. Som en djungel tyckte Tuva-Li 🙂 Tjejerna har kört bil i vardagsrummet hela förmiddagen, tut tut här kommer vi! Man får passa fötterna.

På eftermiddagen så fick vi besök av barnens faster Therese med familj. Vi bjöd på tacos och ännu mera lek. Tummen upp från alla kids, själv är jag sådär förtjust i tacos. Det funkar ibland, men det får inte bli för ofta. Colin gillar inte tacos överhuvudtaget längre, han fick räktårta i stället. Den lille lyxliraren.

Det har pratats mycket om jakt och allt som rör det. Micke ska nämligen ta jägarexamen och Therese ”gubbe” jagar så samtalsämnet var givet. Det är mycket med det hela, när får man jaga och inte får jaga. Vad man får jaga och inte får jaga. Fåglar, jösses vad många olika pippi föglar det finns. Utrustning, oj vad mycket det ska vara till det här med att jaga. Vapenskåp, det ska väga si eller så och om inte så måste man förankra det. Någon av er som jagar? Era makar, pojkvänner, vänner? Vad säger om det? Positivt eller negativt? 

Ikväll ska jag göra en ansiktsmask och göra en inpackning i håret när barnen har somnat. Plugga på i terapeutboken och unna mig nyshavade ben, det är lyx för en gravid niobarnsmorsa minsann hehe. Hittade en bild från i somras, då var jag sommarbrun och inte alls lika hårig. Apropå hår, har inte riktigt fattat det här med att en del kvinnor väljer att inte raka sig under armarna och på benen? För att förtydliga sina feministiska åsikter? Jag tycker PERSONLIGEN det ofräscht och oattraktivt . Sorry, men jag fattar det inte om det nu är så!? Man kan väl ha åsikter utan att aktivt bevisa det genom hår under armarna och på benen som kvinna tänker jag.

Vad ska ni göra ikväll? Oavsett så hoppas jag ni får det trevligt och mysigt ♥

Kram / Madeleine

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen