Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Vättern runt!

Blev en väldigt sen kväll igår, jag var vaken in på småtimmarna och väntade på att Adam skulle komma hem efter sitt arbetspass på Vätternrundan.

Tidigare på kvällen gick vi ner på stan och tittade på starten och hejade på alla tappra cyklister som ska ta sig Vättern runt! De är helt otroliga som klarar det.

Livia och Mathilde var förtrollade av uppståndelsen i staden. Musik, glada människor och karuseller. Men det blev inga åk för mina raringar, jag är lite larvig när det kommer till karuseller. Tycker sådana där karuseller känns lite opålitliga, så jag vågar inte låta barnen åka. Men vi lovade att gå till stadsparken istället så det gjorde vi.

Vi hann hälsa på Adam och några av grabbarna i hans fotbollslag. De är ett härligt gäng, de är inte så allvarliga som de ser ut på bilden 😉

Stadsparken fick högsta betyg. Amadeus gillar fåglarna allra mest, pippin säger han och springer dit. Åka rutchkana och gunga är lite läskigt, nej vi håller oss till pippin och båten.

Livia ville hemskt gärna att jag skulle ta kort på henne vid det här vackra buskträdet. Det är en Koreansk blomsterkornell Cornus Kousa. Det är så otroligt fint och jag önskar verkligen att jag hade plats för ett sådant i min trädgård.

Den här blomsterkornellen gillar skugga så det är ett perfekt alternativ att lysa upp skuggiga partier med i trädgården. I slutet på sommaren så blir det rosaröda bär på trädet som faktiskt är ätbara. I Asien är det vanligt att man gör paj och juice av dessa bär. Och på hösten så får trädet härliga röda och oranga färger. Många fördelar och mycket glädje med att ha en Cornus Kousa.

På vägen hem gick vi genom hamnen, vi har en vacker stad ändå 🤎 Och vi bor ju i princip på andra sidan bron och det tar bara några minuter hem. Så ofta tar vi promenader här. Ta hand om er så hörs vi snart!

Kram / Madeleine
Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen