Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Vilken skulle ni välja? Och galet snygga ljusstakar!

Snart är vardagsrummet klart! Det bästa sparar man till sist, inredningen 🙂

Ni ska få en tjuvkik på tapeterna som jag ska sätta upp imorgon. Det kanske är svårt att tänka sig dessa tapeter, mönstret är ganska modigt men stilen är fantastiskt fin. Vad tycker ni?

inredning40

Jag vill få in mera värme i vardagsrummet och därför så valde jag en tapet med både kalla och varma toner. Det är både guldtoner och silvertoner i denna tapet. Jag tror det blir fint ihop med det gamla skåpet som kommer ifrån min farmor.

mysigt3

Snyggt att kombinera med inredning i mässing. Hur snygga är inte dessa ljusstakar? För ett tag sen så visade jag dessa i svart, och nu har jag dom också  i mässing. Jag bara älskar dom.

inredning42

inredning41

Just nu är dessa ljusstakarna en utvald produkt, den stora kostar 149kr och den lilla 89kr. Ni hittar dom HÄR! 

Men så nu till den svåra frågan. Jag har som sagt länge letat efter soffa. Äntligen så tror jag faktiskt att jag har bestämt mig. Jag fick tips om att gå in på TheSofaStore.se och jag hittade den här direkt! Efter överläggning med familjen så känns det som om vi är ganska överens.

soffa1

Jag älskar benen på den här soffan. Och ser ni mässingdetaljerna? Det skulle bli såååå fint!

Frågan är bara vilken färg på tyget man ska välja? Ska man vara lite tuff och kanske frångå de vanliga beiga och gråa färgerna? Eller ska man blygsamt ta en färg som man vet alltid funkar? Vilken skulle ni välja? Jag fick tygproverna kostnadsfritt på posten vilket är bra då de fysiska butikerna ligger i Stockholm och Uppsala. Eftersom vi är så många i våran familj så är jag också väldigt noga med tygkvaliteten. Med lite efterforskning så vet jag nu att dom samarbetar med ledande väverier i både Italien, Spanien, Belgien och Turkiet.

Tygprover_TSS

Vilken färg ska vi ta?

Idag har förövrigt varit en väldigt bra dag. Engla-Freja har inte haft ont i huvudet, känns som om man vunnit högsta vinsten på lotto! Hoppas det håller i sig. Imorgon är det fredag och då ska läkaren ringa, känns lite nervöst men samtidigt bra. Hoppas vi kan komma fram till en bra plan, dessutom så hoppas jag på att han ska säga att vi får en MR röntgen.

EmmyLou trivs på dagis/förskolan och grabbgänget här hemma är på toppenhumör för snart är det dags för hockeyträning igen. Vissa dagar uppskattar mer än andra och då får man passa på att njuta!

Kram / Madeleine

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Grattis Adam!

Det är svårt att sätta ord på den stolthet och glädje vi känner. Vår Adam, som vi har sett växa

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen