Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Vill ni komma på fest?

Då har man kommit i ordning igen. Allt är på sin plats igen, jag förstår bara inte átt det ska bli så rörigt bara för man åkt hemifrån ett tag. Det är packning som ska plockas upp, tvätt som ska tvättas osv, osv.

Igår skulle jag åkt på tjejkväll och träffat en massa härliga företagare, men så blev det inte. Micke hade lovat svärmor att hjälpa henne och det kan man ju inte strunta i (eller det är bäst om man inte gör det höhöhö). Det gjorde inte så mycket även om jag väldigt gärna hade åkt dit men nu hade jag en ursäkt till att vara hemma och städa fram julen. Det sägs ju att det är avdvent på söndag. Jösses vad tiden går fort. Kanske för att det händer så mycket roligt runtomkring oss just nu?

Jag håller på att planera en drinkfest/vernissage. Tanken är att den ska vara på berns i slutet på januari. Vill ni komma? Jag har en deadline på några tavlor och en krönika som ska skrivas. För att inte glömma bort att jag har åtta barn också. Det är mycket nu, men jag älskar det!

Såklart vagnen ska vara röd nu till jul… (Bootsen är ett par Dixie sys ni hittar dom

Något spännande tittar vi på 😉

Så måste jag tipsa alla som kör barnvagn – köp en vagnmuff! Åh det är bland de bästa jag köpt! Så jäkla grymt att aldrig behöva frysa om händerna när man är ute och går. För även om jag har vantar på mig så fryser jag så muffen passar mig perfekt.

Nu ska jag ringa upp en journalist som sökt mig, sen har jag lovat kidsen att baka pepparkakor!

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen