Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

En vanlig lördag som blev extra rolig!

Igår fick jag en välbehövlig sovmorgon, jag minns inte när det hände sist. Micke fick dessvärre gå upp för det var hans jobbhelg. Men jag låg kvar länge och kramade på Amadeus. Sen kom både Livia och Mathilde och det finns inget mysigare.

Vi åt frukost i soffan framför teven, tittade på zootropolis en favoritfilm. Efter en stund kom Adam och hans flickvän Leia ner och sa godmorgon. Engla-Freja gör sin praktik i hemtjänsten och även hon började jobba tidigt. Colin och hans kompisar sov hemma hos en tjejkompis så han var inte hemma. Charlie tog sovmorgon för han hade spelat tv-spel med en kompis väldigt länge på natten, William sov länge han med. Tuvis jobbade ett videoklipp, hon är så himla kreativ och extremt duktig. Jag vet inte riktigt vad det kallas, men hon skapar gubbar och får dem att röra på sig och klipper ihop egna filmer som hon sedan lägger ut på youtube. Förra filmen fick hon över 100 000 visningar på, så himla roligt! Men hon vill vara inkognito, och det stöttar jag.

EmmyLou hade ställt klockan för hon skulle gå upp tidigt och börja göra sig iordning för ett kalas som hon var bjuden på. Som hon hade väntat på detta kalas. Slagit in paket själv och målat fina grattiskort ☺️

Efter frukost så kör jag alltid ett ”städrace”, bäddar sängar och plockar undan disk. Fixar med tvätten, rastar hundar och dammsuger. Beroende på vad vi ska äta till lunch så brukar jag även förbereda den, tex om vid ska äta potatis så skalar jag alltid den på förmiddagen så det är klart.

Igår hann jag också att åka och handla på förmiddagen, kors i taket! Jag hade lite tidspress på mig, hade en kampanj som jag skulle spela in och publicera på kvällen. Lite stressigt blev det men allt blev bra, tyvärr ville inte Instagram samarbeta med mig på kvällen så jag fick skjuta på publiceringen. Så. Himla. Trist. Det liksom bara stod och laddade hela tiden, och är det något som kan stressa upp mig så är det just sådant. Som tur är så jobbar jag med otroligt fina människor och de förstod såklart.

Micke kom hem från jobbet och hjälpte till med middagen, vi fick kasta i oss maten för sedan skulle vi iväg på Robert Gustafsson håller låda 2.0. Jag och Micke fick biljetter av William och hans flickvän Ellen i julklapp ♥️

Sist in på plats men vi kom i tid. Vi satt ganska långt bak men såg ändå helt okej.

Robert är en artist av rang, jag är otroligt imponerad av hans talang. En otrolig människa. Hur gör han för att komma ihåg sitt manus. Jag förstår naturligtvis att han måste improvisera mellan raderna då och då, men herregud det är på riktigt helt galet. Inledningen fick publiken av brista ut i skratt. Igenkänning tordes vara en del av anledningen 😂🤭 Ni måste se showen själva för att förstå.

Och inte för att klanka ner på Robert Gustafsson nu på något sett för han är återigen ett geni, men tillställningens absoluta höjdpunkt var något helt annat.

Framför oss satt många människor och en av dem var en kvinna som hade det mest roliga skratt jag någonsin hört. Hon stal hela showen! Jag kan inte ens med ord förklara hur skrattet lät men herre jösses vad roligt det var. Tänk dig en blandning mellan en åsna och en anka som någon försöker strypa, och så höjer du volymen det högsta du kan. Ungefär så. Tårarna rann nedför våra kinder. Och ju mera roligheter Robert levererade ju mera skrattade hon och jag bröt ihop, ja på ett positivt sätt!

Det var nästan så jag ville gå fram till henne efteråt och berätta hur underbart hon skrattade, men det kanske man inte kan göra? Hur som helst, kvällen fick högsta betyg och vi hade ont i magen av allt skratt.

Kram / Madeleine
Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen