Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Tack.

Jag vill börja med att säga tack. Ni är så fantastiska människor allesammans. Efter mitt inlägg i fredags så har det strömmat in kommentarer och mejl. Jag har svårt att ta in allt. Jag som inte annars brukar ha svårt att finna ord är nu stum. Tack.

Jag visste inte innan hur ni skulle reagera. Faktum att vi ”undanhållit” hur det egerntligen ligger till. Men som jag förklarade i mitt tidigare inlägg så var det ett val vi gjorde. Inte för min skull, utan för Williams skull. Jag är stolt över mina val, tycker inte alls det känns jobbigt att säga att jag har barn med fyra olika män. Det säger absolut ingenting om människan och i detta fall mig. Nuförtiden är jag ganska trygg i mig själv. Det kanske har med åldern att göra eller en viss mognad? Huvudsaken är att William mår bra och det gör han. Det har övertygat mig ännu mera, att jag ändå valde rätt.

Helgen har varit fin. Vi har badat dogsen och bara tagit det lugnt. Firat William och käkat tårta.

image

Ja bortsätt från att Charlie ramlade i fredags och slog i sitt huvud. Det blev 5 timmar på akuten och 6 stygn i pannan. Läkaren drogade Charlie för att han inte skulle komma ihåg något. Det hjälpte för han har ingen aning om att han är sydd i pannan.

image

Bra med rullator när huvudet snurrar 🙂

Nyvaken Tuva-Li sitter i Williams knä. Här var det dags för lunch och idag var Williams biologiska pappa här och åt. Med sig hade han också William lillasyster Ina som är straxt över året. Många syskon blev det visst.

image

Fick en försmak på våren. Jag längtar galet mycket! Det ska bli så härligt att kunna vara ute hela dagarna…

image

Så har jag nya örhängen. Dom blev snabbt nya favoriter. Fråga mig inte vart dom är köpta för det har jag ingen aning om. Fick en påse med smycken av grannen i fredags, hon hade rensat. Dom här örhängena passar superbra ihop med en bh jag köpte för några dagar sedan. Visar imorgon. Godnatt världen!

image

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen